28 Apr 2017 om 19:13hallo, ik ben nieuw hier dus ik zal mezelf even voorstellen.
Ben max 22 jaar en dit jaar begonnen met groente en kruiden kweken in bakken.
Op dit moment heb ik komkommer, sperziebonen, verschillende soorten sla, tomaat, peterselie en bieslook staan onder een kweektunneltje in bakken.
alles groeit mooi, maar ik heb 1 probleem.
De bladeren van de sperziebonen en komkommers beginnen geel te kleuren en bij de sperziebonen zijn al 2 takjes geknakt.
ondanks dat groeien ze wel gewoon door.
ook heeft mijn komkommer plant lange groene sliertjes (zo noem ik het maar).
Iemand enig idee wat de gele bladeren veroorzaakt, en wat die lange groene sliertjes zijn?
Ik geef de planten 1x in de week voeding organic plant food van de action.
ook heb ik in de bakken mestkorrels gestrooid van ecostyle groente & kruiden van A-Z.
ik hoop op een reactie met wat handige tips en trucs voor deze beginner
.
met vriendelijk groet,
Max