Dit recept deel ik graag als eerste op onze mooie nieuwe site, omdat wij deze al minstens 10 keer gemaakt hebben. Zo makkelijk en lekker. Het originele recept komt van Oh she glows maar wij hebben het gevonden op het Plantaardigheidjes Blog.
Recept voor 2 personen
Ingrediënten
1 Avocado
Sap van een ½ Citroen
Citroenrasp van ½ Citroen
2-3 Knoflookteentjes
½ Theelepel zout
Handvol verse basilicumblaadjes
2 Eetlepels olijfolie (als de avocado nog niet helemaal rijp is, iets meer)
Pasta voor 2 personen
Versgemalen peper
Bereiding
Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
In een blender:
- Knoflooktenen
- Citroensap
- Olijfolie
- Avocado vruchtvlees
- Basilicum
- Zout
Malen tot het een cremige massa is.
Pasta afgieten, en direct vermengen met het avocado mengsel. Niet opnieuw opwarmen, dan gaat het schiften.
Serveren met de geraspte citroenschil erover en gemalen verse peper.
Je kan dit geheel serveren met een salade van tomaatjes, olijfolie en een beetje oregano als je dat lekker vindt.
0 Reacties
Reageren
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.
Log boven aan de pagina in of registreer je hier.