Wecken en inmaken groep

voor iedereen die weck en inmaakt voor de winter

Omschrijving

Ik weck voor de winter leuk om recepten en adviezen te geven en te leren van elkaar

Groepsforum

Wecken onder druk

Naar beneden
20 Feb 2016 om 13:00
Van de week nog sperziebonen van 2015 gegeten. Waren heerlijk.
Ik weck trouwens op amerikaanse manier bij groenten. Ik heb een grote druk ketel.
Was de eerste keer maar alles ziet er nog voor treffelijk uit en smaakt heerlijk. Net een potje van Hak maar dan beter. Door de stoomdruk en daardoor hogere temperatuur dood je botulisme sporen en kan het inmaken ook een stuk korter.
Jam en zo doe ik wel gewoon op ouderwetse manier.

Gr. Caroline
19 May 2017 om 11:47
Bedankt, hier ga ik mij in verdiepen.
Naar boven
Je hebt geen rechten om in deze groep te reageren.

Activiteiten binnenkort

Deze groep heeft geen komende evenementen

Leden